Перейти до вмісту
Головна » Червоний рулет по-зимовому

Червоний рулет по-зимовому

    Червоний рулет по-зимовому

    Рецепт “Червоний рулет по-зимовому” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6-8 порцій, 40 хвилин

    Інгредієнти

    Для тесту:
    – 3 яйця
    – 250 г борошна
    – 250 г цукру
    – 250 мл пахти (або кефіру)
    – 110 г вершкового масла
    – 1,5 ч. л. розпушувача для тіста
    – 2 ст. л. порошку какао
    – Ванільний екстракт
    – 1,5 ч. л. червоного харчового барвника
    – Сіль
    Для крему:
    – 300 г крем-сиру
    – 100 мл жирних вершків
    – 250 г цукрової пудри
    – Кокосова стружка

    Покроковий процес приготування рулету по-зимовому

    Крок 1

    Олію збити з цукром та ванільним екстрактом у пишну масу. Ввести по одному яйця. Борошно перемішати з какао та розпушувачем, додати щіпку солі та кілька прийомів підмішати в масляну масу. Барвник розчинити в пахті та, збиваючи на низькій швидкості, ввести масу.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180°. Деко з бортиками вистелити пергаментом і збризкати його водою. На лист викласти тісто і кілька разів струсити його, щоб воно поступово розподілилося. Випікати бл. 15 хв.

    Крок 3

    Підготувати кухонний рушник та накрити його харчовою плівкою. Бісквіт перевернути на рушник, пергамент видалити, бісквіт згорнути в рулет і дати охолонути.

    Крок 4

    Для крему крем-сир збити з цукровою пудрою і вершками. Бісквіт розгорнути та намазати 2/3 крему. Згорнути виріб у щільний рулет, викласти на сервірувальну тарілку і покрити кремом, що залишився. За бажанням густо посипати кокосовою стружкою та бісквітною крихтою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Червоний рулет по-зимовому. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *