Перейти до вмісту
Головна » Чурос з корицею та шоколадом

Чурос з корицею та шоколадом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Чурос з корицею та шоколадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 15 ВИРОБІВ:
    Для чурос:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 250 мл води
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 500 мл рафінованої рослинної олії
    Для посипання:
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 2 ч. л. меленої кориці
    Для шоколадного соусу:
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 150 мл жирних вершків
    ❯ 1/4 ч. л. меленого чорного перцю (за бажанням)

    Покроковий процес приготування чурос з корицею

    Крок 1

    Потовкти 100 г цукру з корицею і насипати рівним шаром на вистелений пергаментом лист.

    Крок 2

    У сотейнику довести до кипіння воду із 1 ст. л. цукру, сіллю та 2 ст. л. рослинної олії та зняти з вогню. В один захід всипати борошно з розпушувачем і вимісити до однорідного тесту. Перекласти тісто в кондитерський мішок.

    Крок 3

    У киплячу олію порційно відсаджувати довгасті вироби – чурос і обсмажувати до золотистого кольору. Вироби
    викладати на сито та гарячими обвалювати в цукрі з корицею.

    Крок 4

    Для соусу шоколад поламати та викласти в глибоку миску, додати перець. Вилити на шоколад киплячі вершки та перемішувати до однорідності.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чурос з корицею та шоколадом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *