Рецепт “Чурос з корицею та шоколадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 15 ВИРОБІВ:
Для чурос:
❯ 250 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 250 мл води
❯ 1 ч. л. солі
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 500 мл рафінованої рослинної олії
Для посипання:
❯ 100 г цукру
❯ 2 ч. л. меленої кориці
Для шоколадного соусу:
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ 150 мл жирних вершків
❯ 1/4 ч. л. меленого чорного перцю (за бажанням)
Покроковий процес приготування чурос з корицею
Крок 1
Потовкти 100 г цукру з корицею і насипати рівним шаром на вистелений пергаментом лист.
Крок 2
У сотейнику довести до кипіння воду із 1 ст. л. цукру, сіллю та 2 ст. л. рослинної олії та зняти з вогню. В один захід всипати борошно з розпушувачем і вимісити до однорідного тесту. Перекласти тісто в кондитерський мішок.
Крок 3
У киплячу олію порційно відсаджувати довгасті вироби – чурос і обсмажувати до золотистого кольору. Вироби
викладати на сито та гарячими обвалювати в цукрі з корицею.
Крок 4
Для соусу шоколад поламати та викласти в глибоку миску, додати перець. Вилити на шоколад киплячі вершки та перемішувати до однорідності.