Рецепт “Чізкейк із полуницею на коржі з мюслі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 ПОРЦІЙ:
Для основи:
❯ 200 г мюслі
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 100 г вершкового масла
❯ сіль
Для сирної маси:
❯ 6 г желатину
❯ 150 мл жирних вершків
❯ 750 г маскарпоне
❯ 2 яйця
❯ 100 г цукру
❯ 1 пакетик ванільного цукру
Для подачі та прикраси:
❯ 300 г полуниці
Покроковий процес приготування чизкейка на коржі з мюслів
Крок 1
Олію посікти і викласти в чашу блендера. Додати мюслі, борошно і щіпку солі та збити до отримання однорідної
гладкої маси. Викласти масу рівним шаром у роз’ємну форму, добре розрівняти та утрамбувати та випікати у духовці
20 хв. при 180°. Готовий основі дати охолонути.
Крок 2
Маскарпоне збити з яйцями та цукром. Желатин замочити. Вершки довести до кипіння. У невеликій кількості гарячих вершків розпустити желатин, перемішати з рештою вершками та ввести в сирну масу. Сирну масу викласти на основу, що остигнула, добре розрівняти та помістити в холодильник.
Крок 3
Перед подачею полуниці вимити, обсушити, плодоніжки видалити. Усі ягоди нарізати тонкими поздовжніми пластинами та викласти на затверділу сирну масу чізкейку. За бажанням прикрасити виріб гілочками свіжої перцевої м’яти або розмарину.