Перейти до вмісту
Головна » Цукерки сочевичні

Цукерки сочевичні

    Цукерки сочевичні

    «Діаменю» рецепт “Цукерки сочевичні інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    3 ХО
    268 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г сочевиці
    – 100 г сушеного інжиру
    – 100 г горіхів
    – цукрозамінник – на смак
    – 1-2 ст. какао

    Покрокове приготування цукерок сочевичних

    Крок 1

    На ніч замочую сочевицю у холодній воді. Інжир замочую на 3:00. Сочевицю промиваю, заливаю чистою водою і варю 45-60 хвилин до готовності середньому вогні.

    Крок 2

    Воду зливаю, сочевицю подрібнюю у блендері. Інжир та горіхи подрібнюю (за бажання можна залишити середні шматочки, щоб вони відчувалися в цукерках). З’єдную всі інгредієнти та додаю цукрозамінник.

    Крок 3

    Ретельно перемішую, щоб вийшла однорідна маса. Формую різні цукерки. Посипаю їх какао.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цукерки сочевичні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *