Перейти до вмісту
Головна » Десерт зі слив з маскарпоне

Десерт зі слив з маскарпоне

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Десерт зі слив з маскарпоне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г злив
    ❯ 100 г очищених волоських горіхів
    ❯ 70 г цукру
    ❯ щіпка меленої кориці
    ❯ 250 г маскарпоне
    ❯ 100 мл жирних вершків
    ❯ 150 г цукрової пудри
    ❯ листочки м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування десерту зі слив
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Сливи вимити, обсушити, розрізати кожну навпіл, кісточки видалити. 6 половинок слив відкласти для прикраси, на кожній зробити 3 поздовжніх розрізи, не прорізаючи остаточно. Ті, що залишилися половинки слив нарізати тонкими поздовжніми скибочками.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Горіхи крупно порубати та обсмажити на сковороді без жиру, до появи тонкого аромату. Присипати горіхи цукром і корицею і, перемішуючи, обсмажувати, доки злегка не карамелізується. Горіхи в карамелі перекласти на лист пергаменту та охолодити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Для крему маскарпоне збити з вершками та цукровою пудрою. Нарізані сливи розкласти по келихах або креманках, розподілити горіхи та накрити кремом. Десерт до подачі тримати в холодильнику. Прикрасити відкладеними половинками слив і листи м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт зі слив з маскарпоне. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *