«Діаменю» рецепт “Діаморозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
110 ккал
Інгредієнти
– 100 г нежирної сметани
– 1 ст. свіжої малини
– 1 ст. холодної питної води
– 10 г желатину
– порошок стевії – на смак
Покрокове приготування діаморозива
Крок 1
Ягоди малини подрібнюю у блендері до консистенції пюре. До сметани додаю порошок стевії та збиваю в блендері. Желатин розчиняю в холодній воді та трохи підігріваю на малому вогні до повного розчинення. Залишаю охолоджуватися.
Крок 2
Змішую малинове пюре зі сметаною. Розкладаю морозиво по пластикових стаканчиках та ставлю в морозильну камеру на 2 години.
Крок 3
Перед подачею прикрашаю десерт листочками м’яти або стевії. Стевія в мене завжди під рукою вирощую її в горщику на підвіконні.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!