Перейти до вмісту
Головна » Діаморозиво

Діаморозиво

    Діаморозиво

    «Діаменю» рецепт “Діаморозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    110 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г нежирної сметани
    – 1 ст. свіжої малини
    – 1 ст. холодної питної води
    – 10 г желатину
    – порошок стевії – на смак

    Покрокове приготування діаморозива

    Крок 1

    Ягоди малини подрібнюю у блендері до консистенції пюре. До сметани додаю порошок стевії та збиваю в блендері. Желатин розчиняю в холодній воді та трохи підігріваю на малому вогні до повного розчинення. Залишаю охолоджуватися.

    Крок 2

    Змішую малинове пюре зі сметаною. Розкладаю морозиво по пластикових стаканчиках та ставлю в морозильну камеру на 2 години.

    Крок 3

    Перед подачею прикрашаю десерт листочками м’яти або стевії. Стевія в мене завжди під рукою вирощую її в горщику на підвіконні.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Діаморозиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *