Перейти до вмісту
Головна » Домашній йогурт

Домашній йогурт

    Домашній йогурт

    Рецепт “Домашній йогурт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Молоко – 1 літр
    – Цукор – 1 ст. ложка
    – Закваска – 1 флакон

    Покроковий процес приготування домашнього йогурту
    Домашній йогурт1

    Крок 1

    У каструлю наливаємо один літр молока та ставимо на середній вогонь. Якщо ви використовуєте домашнє та пастеризоване молоко, його потрібно прокип’ятити та остудити. Супер пастеризоване або ультра пастеризоване молоко кип’ятити не потрібно. Постійно перемішуємо та доводимо температуру до 38-39 градусів. Якщо у вас немає термометра, можна перевіряти пальцем. Пальцю має бути тепло.

    Домашній йогурт2

    Крок 2

    Якщо ви хочете солодкий йогурт, то додайте 1 ст.л. Додаємо в закваску трохи молока, збовтуємо, виливаємо в молоко і перемішуємо. Переливаємо молоко в чистий термос і залишаємо на ніч. Залежно від жирності молока у вас вийде питний або густий йогурт.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашній йогурт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *