Перейти до вмісту
Головна » Домашній сир

Домашній сир

    Домашній сир

    «Діаменю» рецепт “Домашній сир” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    142 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г сиру
    – 50 г вершкового масла
    – по 1/3 ч. л. солі та соди
    – сушені прянощі – на смак

    Покроковий процес приготування домашнього сиру

    Крок 1

    Сир ретельно кришу чи пропускаю через м’ясорубку, додаю олію, сіль, соду, прянощі. Перемішуючи, нагріваю масу, щоб розплавилася.

    Крок 2

    Потім на мінімальному вогні варю 10 хвилин – суміш повинна бути тягучою, м’якою, з бульбашками.

    Крок 3

    Переливаю її в силіконову форму, остуджую, перевертаю на блюдо.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашній сир. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *