Перейти до вмісту
Головна » Домашнє морозиво

Домашнє морозиво

    Домашнє морозиво

    «Діаменю» рецепт “Домашнє морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    28 ккал

    Інгредієнти

    – 50 г нежирної сметани
    – 100 г фруктів та ягід
    – 100 мл води
    – 5 г желатину
    – замінник цукру – на смак

    Покрокове приготування домашнього морозива

    Крок 1

    Фрукти та ягоди нарізаю шматочками (можна використовувати заморожені), змішую із замінником цукру та сметаною. Доводжу блендером до однорідної консистенції.

    Крок 2

    Желатин всипаю у воду, ставлю на вогонь і постійно помішуючи, чекаю, поки він розчиниться. Додаю желатин до фруктово-ягідного пюре, ретельно перемішую та розливаю по формах. Ставлю в морозильну камеру на 2 години для заморожування

    Крок 3

    Перед подачею прикрашаю шматочками фруктів, ягодами та листям м’яти.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашнє морозиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *