«Діаменю» рецепт “Домашнє морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
28 ккал
Інгредієнти
– 50 г нежирної сметани
– 100 г фруктів та ягід
– 100 мл води
– 5 г желатину
– замінник цукру – на смак
Покрокове приготування домашнього морозива
Крок 1
Фрукти та ягоди нарізаю шматочками (можна використовувати заморожені), змішую із замінником цукру та сметаною. Доводжу блендером до однорідної консистенції.
Крок 2
Желатин всипаю у воду, ставлю на вогонь і постійно помішуючи, чекаю, поки він розчиниться. Додаю желатин до фруктово-ягідного пюре, ретельно перемішую та розливаю по формах. Ставлю в морозильну камеру на 2 години для заморожування
Крок 3
Перед подачею прикрашаю шматочками фруктів, ягодами та листям м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!