Перейти до вмісту
Головна » Фарширована печена картопля

Фарширована печена картопля

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фарширована печена картопля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 450 ккал, 40 г білків,
    24 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 8 бульб картоплі
    ❯ 400 г рубаного м’яса
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 40 мл рослинної олії
    ❯ 1 перець чилі
    ❯ 100 г томату-пасти
    ❯ 400 мл овочевого бульйону
    ❯ 250 г консервованої кукурудзи
    ❯ 250 г червоної квасолі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування печеної картоплі

    Крок 1

    Картоплю вимити, посолити, поперчити та окремо загорнути у фольгу. Запікати в духовці 1 годину при 200°.

    Крок 2

    Для начинки цибулю очистити та порубати. М’ясо обсмажити на олії. Перець чилі подрібнити та разом із цибулею додати до м’яса. Обсмажити. Підмішати томат-пасту, влити бульйон та довести до кипіння. Посолити, поперчити та гасити 20 хв. Злити рідина з квасолі та кукурудзи та додати їх у начинку. Бульби розрізати вздовж навпіл. У половинках зробити поглиблення та заповнити їх начинкою. За бажанням прикрасити половинками помідорів чері.

    Сьогодні ми дізналися як готується Фарширована печена картопля. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *