Перейти до вмісту
Головна » Французький пиріг клафуті

Французький пиріг клафуті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Французький пиріг клафуті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал, 6 г білків,
    5 г жирів, 47 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 порцій:
    ❯ 320 г борошна
    ❯ 1 пакетик розпушувача
    ❯ 4 яйця
    ❯ 210 г цукру
    ❯ сіль
    ❯ 250 мл вершків
    ❯ 500 г смородини
    ❯ жир та борошно для змащування/посипання форми
    ❯ цукрова пудра

    Покроковий процес приготування клафуті

    Крок 1

    Яйця збити з цукром і щіпкою солі. Збиваючи, влити вершки, порціями підмішати борошно з розпушувачем. Влити
    тісто в змащену жиром і посипану борошном форму.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. Ягоди вимити, обсушити та розподілити поверх тіста. Випікати 25 хв. Посипати запіканку цукровою пудрою.

    Ягоди збережуть привабливий вигляд, якщо перед тим, як викласти їх на тісто, обваляти їх у невеликій кількості борошна.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Французький пиріг клафуті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *