Перейти до вмісту
Головна » Фруктово – овочеве смузі

Фруктово – овочеве смузі

    Фруктово - овочеве смузі

    «Діаменю» рецепт “Фруктово – овочеве смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 1 яблуко
    – 1 мандарин чи апельсин
    – 1/4 ст. гарбузового соку
    – 1 ч. л. горіхів або насіння
    – зерна граната для прикраси
    – 100 г льоду

    Покрокове приготування фруктово – овочевого смузі

    Крок 1

    Яблуко мою, очищаю, вирізаю серцевину і нарізаю кубиками. Апельсин мию, очищаю і нарізаю довільно, видаляючи кісточки.

    Крок 2

    У блендер поміщаю яблуко, апельсин, гарбузовий сік, лід. Збиваю до однорідної консистенції. Виливаю отриману масу склянку.

    Крок 3

    Насіння гарбуза або соняшника (або горіхи) подрібнюю у кавомолці. Прикрашаю смузі зернами гранату та посипаю горіхами, насінням. Можна використовувати й інші фрукти та овочі, які ви любите. Головне, враховувати їхній глікемічний індекс

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктово – овочеве смузі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *