Перейти до вмісту
Головна » Гарбузово-яблучний десерт

Гарбузово-яблучний десерт

    Гарбузово-яблучний десерт

    «Діаменю» рецепт “Гарбузово-яблучний десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1 ХО
    35 ккал

    Інгредієнти

    – 3 яблука
    – 250 г гарбуза
    – кориця – на смак
    – листя м’яти або базиліка для прикраси

    Покрокове приготування гарбузово-яблучного десерту

    Крок 1

    Гарбуз мий і очищаю, нарізаю великими скибочками. Загортаю у два шари фольги. Ставлю в духовку, запікаю за температури 180 градусів до м’якості.

    Крок 2

    Яблука очищаю та розрізаю на 4 частини, видаляю серцевину. Також ретельно загортаю у 2 шари фольги, щоб сік не витікав, і додаю на деко в духовку до гарбуза. Яблука запікаються швидше за гарбуз, вже за 10 хвилин їх можна дістати.

    Крок 3

    Трохи все охолоджую і перетворюю запечені гарбуз та яблука на пюре за допомогою занурювального блендера. Додаю до смаку корицю, перемішую ще раз. Перекладаю у креманки та прикрашаю листочками м’яти чи базиліку.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузово-яблучний десерт. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *