Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий суп з мигдалем

Гарбузовий суп з мигдалем

    Гарбузовий суп з мигдалем

    «Діаменю» рецепт “Гарбузовий суп з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    146 ккал

    Інгредієнти

    – 800 г очищеного гарбуза
    – 200 мл 22%-них вершків
    – стевіозид – на смак
    – 80 г мигдальних пелюсток
    – 40 г вершкового масла
    – 15 мл рослинної олії
    – 1 цибулина
    – сіль та каррі – на смак

    Покрокове приготування гарбузового супу

    Крок 1

    Гарбуз нарізаю і варю до м’якості. Викладаю на лист, посипаю каррі та сіллю. Запікаю у розігрітій до 200 град. духовці 15 хвилин.

    Крок 2

    Подрібнену цибулю пасерую на олії. Підмішу його до процідженого бульйону від гарбуза, ставлю на малий вогонь. Вершки збиваю. Мигдаль підсушую.

    Крок 3

    Перекладаю гарбуз в іншу каструлю, заливаю бульйоном. Проварюю, додаю стевіозид, збиваю блендером. Вливаю розтоплене вершкове масло. Прикрашаю вершками та мигдалем.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий суп з мигдалем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *