«Діаменю» рецепт “Гарбузовий суп з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
146 ккал
Інгредієнти
– 800 г очищеного гарбуза
– 200 мл 22%-них вершків
– стевіозид – на смак
– 80 г мигдальних пелюсток
– 40 г вершкового масла
– 15 мл рослинної олії
– 1 цибулина
– сіль та каррі – на смак
Покрокове приготування гарбузового супу
Крок 1
Гарбуз нарізаю і варю до м’якості. Викладаю на лист, посипаю каррі та сіллю. Запікаю у розігрітій до 200 град. духовці 15 хвилин.
Крок 2
Подрібнену цибулю пасерую на олії. Підмішу його до процідженого бульйону від гарбуза, ставлю на малий вогонь. Вершки збиваю. Мигдаль підсушую.
Крок 3
Перекладаю гарбуз в іншу каструлю, заливаю бульйоном. Проварюю, додаю стевіозид, збиваю блендером. Вливаю розтоплене вершкове масло. Прикрашаю вершками та мигдалем.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!