Рецепт “Гарганеллі з броколі та м’ясом краба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 680 ккал, 18 г білків,
39 г жирів, 64 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 100 г листя броколі
❯ щіпка соди
❯ 320 г пасти гарганеллі
❯ 50 г вершкового масла
❯ 210 г консервованого крабового м’яса
❯ сушений чебрець
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 20 г рубаного часнику
❯ 5 г дрібно нарізаного перцю чилі
❯ 50 мл овочевого бульйону
❯ 20 г тертого сиру
❯ сіль
Покроковий процес приготування гарганеллі з броколі
Крок 1
Листя броколі вимити та крупно порвати. Залити окропом, додати дрібку соди. Через 5 с перекласти листя в крижану воду, щоб зберегти їх зелений колір.
Крок 2
Відварити пасту, як описано на пакуванні. Вершкове масло розтопити на сковороді, покласти крабове м’ясо і прогріти (не обсмажувати). Приправити чебрецем. Листя броколі пюрувати у блендері з 50 мл оливкової олії, посолити
Крок 3
На іншій сковороді нагріти решту олію та обсмажити чилі з часником. Влити бульйон, додати відварені гарганеллі, тертий сир та зелений соус, ретельно перемішати. Подати з крабовим м’ясом