Перейти до вмісту
Головна » Гарганеллі з броколі та м’ясом краба

Гарганеллі з броколі та м’ясом краба

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гарганеллі з броколі та м’ясом краба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 680 ккал, 18 г білків,
    39 г жирів, 64 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г листя броколі
    ❯ щіпка соди
    ❯ 320 г пасти гарганеллі
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 210 г консервованого крабового м’яса
    ❯ сушений чебрець
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 20 г рубаного часнику
    ❯ 5 г дрібно нарізаного перцю чилі
    ❯ 50 мл овочевого бульйону
    ❯ 20 г тертого сиру
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування гарганеллі з броколі

    Крок 1

    Листя броколі вимити та крупно порвати. Залити окропом, додати дрібку соди. Через 5 с перекласти листя в крижану воду, щоб зберегти їх зелений колір.

    Крок 2

    Відварити пасту, як описано на пакуванні. Вершкове масло розтопити на сковороді, покласти крабове м’ясо і прогріти (не обсмажувати). Приправити чебрецем. Листя броколі пюрувати у блендері з 50 мл оливкової олії, посолити

    Крок 3

    На іншій сковороді нагріти решту олію та обсмажити чилі з часником. Влити бульйон, додати відварені гарганеллі, тертий сир та зелений соус, ретельно перемішати. Подати з крабовим м’ясом

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарганеллі з броколі та м’ясом краба. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *