«Діаменю» рецепт “Горбуша під сирною шубою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
189 ккал
Інгредієнти
❯ 500 г. горбуші
❯ 100 г твердого сиру
❯ З ст. л. йогурту
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
Покрокове приготування горбуши під сирною шубою
Крок 1
Цілу тушку розрізаю на порційні шматочки. Мию та обсушую паперовим рушником: зайва волога зробить страву рідкою.
Крок 2
Посипаю рибу сіллю та меленим чорним перцем з кожного боку. Форму для випікання змащу маслом, викладаю шматочки риби. Змащую кожен шматок йогуртом.
Крок 3
Сир натираю на середній тертці. Посипаю рибу зверху натертим сиром. Запікаю горбушу під сиром у розігрітій до 180 град. духовці 30-40 хвилин.