Перейти до вмісту
Головна » Горбуша під сирною шубою

Горбуша під сирною шубою

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Горбуша під сирною шубою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    189 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 500 г. горбуші
    ❯ 100 г твердого сиру
    ❯ З ст. л. йогурту
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль

    Покрокове приготування горбуши під сирною шубою

    Крок 1

    Цілу тушку розрізаю на порційні шматочки. Мию та обсушую паперовим рушником: зайва волога зробить страву рідкою.

    Крок 2

    Посипаю рибу сіллю та меленим чорним перцем з кожного боку. Форму для випікання змащу маслом, викладаю шматочки риби. Змащую кожен шматок йогуртом.

    Крок 3

    Сир натираю на середній тертці. Посипаю рибу зверху натертим сиром. Запікаю горбушу під сиром у розігрітій до 180 град. духовці 30-40 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Горбуша під сирною шубою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *