Перейти до вмісту
Головна » Гречана каша з броколі

Гречана каша з броколі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Гречана каша з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 500 ккал, 15 г білків,
    27 г жирів, 52 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г гречаної крупи
    ❯ 500 г броколі
    ❯ 2 черешки селери
    ❯ 1 ч. л. рослинної олії
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 1 морква
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування гречаної каши

    Крок 1

    У каструлі з товстим дном обсмажити крупу без додавання жиру, помішуючи. Влити стільки води, щоб вона покривала крупу на 2 см. Посолити, довести до кипіння та варити до готовності.

    Крок 2

    Броколі розділити на суцвіття, селеру нарізати скибочками. Бланшувати овочі у киплячій підсоленій воді 3 хв.
    Моркву очистити та тонко нарізати. Очищений часник порубати. Бекон порізати кубиками.

    Крок 3

    На олії обсмажити бекон, додати моркву, часник та готувати 3-5 хв. Підготовлені овочі та бекон підмішати у гречку.

    Сьогодні ми дізналися як готується Гречана каша з броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *