«Діаменю» рецепт “Юшка грибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
72 ккал
Інгредієнти
– 100 г сушених білих грибів
– 100 г квасолі
– 3 цибулини
– 1 морква
– 2-3 картоплини
– сіль на смак
– 1 ст. вершкового масла
Покрокове приготування грибної юшки
Крок 1
Квасолю мою, замочую на ніч (на 10 годин). Знову промиваю, заливаю водою і варю годину. Гриби мою, заливаю водою на 2-3 години.
Крок 2
Настій зливаю та проціджую. Гриби мою, заливаю настоєм, доливаю води, варю годину. Нарізаю гриби, моркву натираю, цибулю шаткую, з’єдную, солю, обсмажую на олії 10 хвилин.
Крок 3
У грибний настій кладу квасолю, нарізану картоплю, засмаження. Варю до готовності картоплі
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!