Перейти до вмісту
Головна » Юшка грибна

Юшка грибна

    Грибна юшка

    «Діаменю» рецепт “Юшка грибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    72 ккал

    Інгредієнти

    – 100 г сушених білих грибів
    – 100 г квасолі
    – 3 цибулини
    – 1 морква
    – 2-3 картоплини
    – сіль на смак
    – 1 ст. вершкового масла

    Покрокове приготування грибної юшки

    Крок 1

    Квасолю мою, замочую на ніч (на 10 годин). Знову промиваю, заливаю водою і варю годину. Гриби мою, заливаю водою на 2-3 години.

    Крок 2

    Настій зливаю та проціджую. Гриби мою, заливаю настоєм, доливаю води, варю годину. Нарізаю гриби, моркву натираю, цибулю шаткую, з’єдную, солю, обсмажую на олії 10 хвилин.

    Крок 3

    У грибний настій кладу квасолю, нарізану картоплю, засмаження. Варю до готовності картоплі

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Юшка грибна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *