Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп із духовки

Грибний суп із духовки

    Грибний суп із духовки

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп із духовки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    144 ккал

    Інгредієнти

    – 1 курячих стегенець
    – 300 г будь-яких свіжих грибів
    – 1 цибулина
    – 2 картоплини
    – по 1 ст. зелені кропу та цибулі
    – сіль та сметана – на смак

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Стегенець варю у воді після її закипання протягом 5 хвилин. Воду зливаю, знімаю зі стегенця шкіру, заливаю свіжою водою, солю, варю протягом 20 хвилин після закипання.

    Крок 2

    Цибулину подрібнюю та обсмажую, додаю нарізані та гриби, солю. Готую під кришкою, доки не випарується половина рідини. Додаю сметану та тушу 5 хвилин.

    Крок 3

    М’ясо відокремлюю від кісток, кладу в казан чи горщики, додаю нарізану картоплю, гриби з цибулею, заливаю бульйоном і готую під кришкою в розігрітій духовці протягом години. При подачі посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп із духовки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *