Перейти до вмісту
Головна » Грибний суп із нутом

Грибний суп із нутом

    Грибний суп із нутом

    «Діаменю» рецепт “Грибний суп із нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    74 ккал

    Інгредієнти

    – 350 г білих грибів (можна заморожених)
    – 200 г нуту
    – 100 г шпинату
    – 200 г топінамбура
    – 250 г селери
    – 1 цибулина
    – 1 зубчик часнику
    – 1 ч. л. порошку чебрецю
    – 0,5 ст. склянки вершків
    – 2 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування грибного супу

    Крок 1

    Гриби відварюю у підсоленій воді 20 хвилин. Цибулю, топінамбур і селера нарізаю дрібними кубиками. Селеру та топінамбур обсмажую на сковороді з додаванням олії.

    Крок 2

    Гриби дістаю з бульйону, обсмажую на сковороді з цибулею та чебрецем. У блендер вливаю 1 л бульйону, поміщаю нут, шпинат, селера, топінамбур, гриби та цибуля. Доводжу у блендері до пюреподібного стану.

    Крок 3

    Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння та тримаю на малому вогні 5 хвилин. При подачі на стіл додаю в порційні тарілки трохи вершків та пропущеного через прес часнику

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп із нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *