«Діаменю» рецепт “Гриби у коньяку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
77 ккал
Інгредієнти
– 400 г печериць
– 4 ст. лимонного соку
– 4 ст. оливкової (рослинної) олії
– 3-4 ст. коньяку
– 2 бутони гвоздики
– сіль на смак
Покрокове приготування грибів у коньяку
Крок 1
Гриби чищу, обсушую паперовою серветкою (великі розрізаю на 2-4 частини), обсмажую на олії 1-2 хвилини, солю, додаю лимонний сік, накриваю кришкою та тушу на малому вогні 5 хвилин.
Крок 2
Вливаю коньяк, додаю гвоздику, доводжу до кипіння та знімаю з вогню. Перекладаю гриби в баночку, даю охолонути та ставлю в холодильник на ніч, вранці можна їсти.
Крок 3
Грибочки виходять пікантними, з яскраво вираженим грибним смаком, що для печериць не характерно.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!