«Діаменю» рецепт “Гуляш з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
138 ккал
Інгредієнти
❯ 500 г індички
❯ цибулина
❯ 2 моркви
❯ 1 червоний перець
❯ 400 г томатів у власному соку
❯ 1 л курячого бульйону
❯ сіль
❯ чорний перець
Покрокове приготування гуляшу з індички
Крок 1
Індичку нарізаю та обсмажую до золотистої скоринки. Цибулю подрібнюю, моркву та червоний перець нарізаю соломкою. У каструлі розігріваю курячий бульйон, додаю обсмажену індичку та всі нарізані овочі.
Крок 2
Варю гуляш на середньому вогні приблизно 30 хвилин, доки м’ясо не стане м’яким. Додаю томати у власному соку та продовжую варити ще 15 хвилин. Солю і перчу до смаку.
Крок 3
Перед подачею гуляш посипаю подрібненою свіжою зеленню.