Перейти до вмісту
Головна » Гуляш з індички

Гуляш з індички

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Гуляш з індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    138 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 500 г індички
    ❯ цибулина
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 червоний перець
    ❯ 400 г томатів у власному соку
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ чорний перець

    Покрокове приготування гуляшу з індички

    Крок 1

    Індичку нарізаю та обсмажую до золотистої скоринки. Цибулю подрібнюю, моркву та червоний перець нарізаю соломкою. У каструлі розігріваю курячий бульйон, додаю обсмажену індичку та всі нарізані овочі.

    Крок 2

    Варю гуляш на середньому вогні приблизно 30 хвилин, доки м’ясо не стане м’яким. Додаю томати у власному соку та продовжую варити ще 15 хвилин. Солю і перчу до смаку.

    Крок 3

    Перед подачею гуляш посипаю подрібненою свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гуляш з індички. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *