Рецепт “Кальцонє з сиром та ковбасою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 860 ккал, 40 г білків,
44 г жирів, 74 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
Для тесту:
❯ 1 склянка борошна
❯ 1 ч. л. сухих дріжджів
❯ по 100 мл теплої води та молока
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ по 1/2 ч. л. цукру та солі
Для начинки:
❯ 200 г салямі
❯ 300 г твердого сиру
❯ 100 г м’якого сиру
❯ 2 ст. л. рубаного майорану (за бажанням)
❯ 4 яйця
❯ 5 ст. л. оливкової олії
❯ 4 ст. л. протертих помідорів
❯ 1 ст. л. суміші сушених італійських трав
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування кальцонє з сиром
Крок 1
Молоко вилити у велику миску, додати теплу воду, цукор та дріжджі. Просіяти в миску борошно, перемішати. Влити 1 стіл. ложку оливкової олії. Ретельно вимісити тісто на посипаній борошном робочої повехності та накрити харчовою плівкою.
Крок 2
Тісто поставити в тепле місце на 40 хв. Якщо тісто вийшло недостатньо еластичним, додати ще трохи олії. Тісто, що підійшло, розділити на чотири частини та розкотити однакові круглі пласти.
Крок 3
Твердий сир натерти, перемішати з рубаним майораном і яйцями, посолити та поперчити. М’який сир та ковбасу нарізати кубиками та додати до яєчно-сирної маси.
Крок 4
Пласти тіста змастити олією. Начинку розділити на чотири порції та викласти кожну одну половину кола. Накрити іншою половиною. Краї тіста защипати. Викласти вироби на лист, зверху змастити тісто залишками олії та протертими помідорами. Посипати сушеними травами та випікати 20 хв при 200°.