Перейти до вмісту
Головна » Калья рибна

Калья рибна

    Калья рибна

    «Діаменю» рецепт “Калья рибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    70 ккал

    Інгредієнти

    – 2,5 л води
    – 1,5 кг жирної риби
    – 2 картоплини
    – 1-2 цибулини
    – морква
    – 2 солоні огірки
    – 1 ст. огіркового розсолу
    – 2 лаврові листи
    – 5 горошин чорного перцю
    – пів лимона
    – сіль
    – зелень цибулі, петрушки та кропу – на смак

    Покрокове приготування кальі рибної

    Крок 1

    Кип’ячу воду, всипаю нарізану кубиками картоплю, варю 20 хвилин. Моркву і цибулю дрібно нарізаю або натираю на тертці, додаю в суп, даю залишити кілька хвилин.

    Крок 2

    Окремо кип’ячу розсіл, вливаю в бульйон. Додаю нарізані огірки. Рибу чищу, крупно нарізаю. Кладу в бульйон рибу, лавровий лист, сіль, перець, варю 15 хвилин.

    Крок 3

    Нарізаю і всипаю в калію половину зелені, доводжу до кипіння. Знімаю з вогню, вичавлюю сік лимона, даю настоятися. Перед подачею посипаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Калья рибна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *