«Діаменю» рецепт “Калья рибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
70 ккал
Інгредієнти
– 2,5 л води
– 1,5 кг жирної риби
– 2 картоплини
– 1-2 цибулини
– морква
– 2 солоні огірки
– 1 ст. огіркового розсолу
– 2 лаврові листи
– 5 горошин чорного перцю
– пів лимона
– сіль
– зелень цибулі, петрушки та кропу – на смак
Покрокове приготування кальі рибної
Крок 1
Кип’ячу воду, всипаю нарізану кубиками картоплю, варю 20 хвилин. Моркву і цибулю дрібно нарізаю або натираю на тертці, додаю в суп, даю залишити кілька хвилин.
Крок 2
Окремо кип’ячу розсіл, вливаю в бульйон. Додаю нарізані огірки. Рибу чищу, крупно нарізаю. Кладу в бульйон рибу, лавровий лист, сіль, перець, варю 15 хвилин.
Крок 3
Нарізаю і всипаю в калію половину зелені, доводжу до кипіння. Знімаю з вогню, вичавлюю сік лимона, даю настоятися. Перед подачею посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!