Перейти до вмісту
Головна » Кавовий брауні з горіхами

Кавовий брауні з горіхами

    Кавовий брауні з горіхами

    Рецепт “Кавовий брауні з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 405 ккал, 11 г білків,
    21 г жирів, 40 г вуглеводів

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЇ
    – 1 ст. л. меленої кави
    – 200 г шоколаду
    – 150 г вершкового масла
    – 1 яйце
    – 100 г борошна
    – 2 ст. л. порошку какао
    – 1 ч. л. розпушувача
    – 100 г цукру
    – 2 ст. л. рубаних волоських горіхів

    Покроковий процес приготування кавового брауні

    Крок 1

    З 1 стіл. ложки меленої кави та 100 мл води зварити міцний напій, процідити. 200 г шоколаду поламати на дрібні шматочки та розтопити на гарячій водяної лазні. Влити каву та обережно перемішати.

    Крок 2

    Додати 150 г вершкового масла, нарізаної кубиками, і тримати, помішуючи, на водяній бані, поки маса не придбає однорідну консистенцію. Дати охолонути. 1 яйце розділити на білок та жовток. До кавовошоколадної маси підмішати жовток.

    Крок 3

    Просіяти на масу 100 г борошна з 2 столом. ложками порошку какао та 1 чайн. ложкою розпушувача, перемішати. Білок збити зі 100 г цукру в міцну піну і разом із 2 стіл. ложками рубаних волоських горіхів додати до шоколадного
    тісто.

    Крок 4

    Нагріти духовку до 180 °. Тісто викласти у вистелену папером для випікання форму, розрівняти та випікати 35–40 хв. Готовому брауні дати охолонути у формі, потім вийняти та нарізати скибочками. Перед подачею посипати десерт цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кавовий брауні з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *