Перейти до вмісту
Головна » Класичні цукрові плюшки

Класичні цукрові плюшки

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Класичні цукрові плюшки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 2 ч. л. сухих пекарських дріжджів
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 150 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 100 г цукру для посипання

    Покроковий процес приготування цукрових плюшок

    Крок 1

    Молоко трохи нагріти. Борошно просіяти в глибоку миску і перемішати із сіллю та цукром. Додати до борошна дріжджі та, вливаючи тонким струмком тепле молоко, добре перемішати. Вбити яйце, додати рослинну олію і руками вимісити гладке однорідне тісто.

    Крок 2

    Накрити тісто чистою тканинною серветкою і дати підійти у теплому місці без протягів бл. 40 хв.

    Крок 3

    Вершкове масло розтопити та злегка остудити. Тісто обім’яти та розкачати у прямокутний пласт завтовшки 5 мм.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 190 °. Підготувати вистелений пергаментом лист.

    Крок 5

    Тісто змастити розтопленим вершковим маслом, густо посипати цукром і згорнути в рулет по довгому краю. Нарізати рулет шматочками завтовшки прибл. 5 см і розрізати кожен за товщиною навпіл, не прорізаючи остаточно.
    Вироби розгорнути та викласти на підготовлений лист. Випікати цукрові плюшки 20-25 хв. Подати теплими з вершковим маслом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичні цукрові плюшки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *