Перейти до вмісту
Головна » Компот із ревеню

Компот із ревеню

    Компот із ревеню

    «Діаменю» рецепт “Компот із ревеню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    16 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г ревеню
    – 1 лимон
    – корінь імбиру – на смак
    – цукрозамінник – на смак
    – 1,5л води

    Покроковий процес приготування компоту із ревеню

    Крок 1

    Ревень мию, нарізаю шматочками. Імбиру мою, натираю на дрібній тертці

    Крок 2

    У каструльці даю закипіти воді. Перекладаю ревінь. Варю 5 хвилин.

    Крок 3

    Потім додаю нарізаний кільцями лимон, цукрозамінник та тертий корінь імбиру. Кип’ячу хвилину.

    Крок 4

    Знімаю з вогню, накриваю кришкою, наполягаю 5 хвилин, проціджую і даю охолонути. Перед подачею можна додати лід

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Компот із ревеню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *