«Діаменю» рецепт “Компот із сухофруктів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
56 ккал
Інгредієнти
– 6-8 фініків
– 3 л води
– 2 середніх
– яблука
– пучок свіжої м’яти
Покрокове приготування компоту із сухофруктів
Крок 1
Фініки мою, видаляю кісточки та нарізаю на дрібні шматочки. Яблука (тверді) разом зі шкіркою нарізаю на часточки довільно. М’яту мою і також нарізаю
Крок 2
Воду у каструлі ставлю на вогонь. Поміщаю до неї сухофрукти, яблука та м’яту. Після закипання варю компот близько 10 хвилин.
Крок 3
Даю охолонути. Напій смачніший у холодному вигляді.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!