Перейти до вмісту
Головна » Консоме з яловичини

Консоме з яловичини

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Консоме з яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 6 годин
    У 1 порції: 490 ккал, 36 г білків,
    24 г жирів, 33 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г яловичих мозкових кісток
    ❯ 300 г яловичого філе
    ❯ 500 супових корінь (морква, петрушка, селера, пастернак)
    ❯ 100 г цибулі
    ❯ 10 горошин запашного перцю
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 10 гілочок петрушки
    ❯ 200 г рубаної яловичини
    ❯ 3 білки
    ❯ сіль
    ❯ 2 ч. л. вершкового масла
    ❯ по 200 г очищених моркви та селери
    Для кліток:
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ 100 г борошна
    ❯ 2 яйця

    Покроковий процес приготування консоме

    Крок 1

    Коріння очистити, вимити та нарізати. Цибулю, не очищаючи, нарізати половинками. Кістки та філе залити
    достатньою кількістю води, покласти 2/3 підготовлених овочів, цибулю, додати 7 гілочок петрушки, перець, лавровий лист і варити 4 години на слабкому вогні. Готовий бульйон процідити.

    Крок 2

    У сотейнику рубане м’ясо з’єднати з овочами, що залишилися, залити бульйоном і варити 1 ч. Білки збити, додати киплячий бульйон і варити 30 хв. Бульйон процідити та посолити на смак.

    Крок 3

    З олії, борошна та яєць замісити тісто і дати йому настоятися 15 хв. Нарізати тісто невеликими скибочками – галушками, варити їх у киплячій підсоленій воді 5 хв. Моркву та селеру нарізати та обсмажити на олії. Овочі
    і галушки розкласти по тарілках і залити бульйоном. Прикрасити петрушкою, що залишилася.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Консоме з яловичини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *