Перейти до вмісту
Головна » Котлетки з індички з горошком

Котлетки з індички з горошком

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Котлетки з індички з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г філе індички
    ❯ 150 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 100 г консервованої кукурудзи
    ❯ 2 яйця
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 200 г натурального йогурту
    ❯ 1 салатний огірок
    ❯ 1/2 пучка кінзи
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування котлеток з індички

    Крок 1

    М’ясо промити та подрібнити за допомогою блендера. Цибулину очистити та дрібно порубати. Цибулину, горошок та кукурудзу перемішати з рубаним м’ясом, вбити яйця, посолити, поперчити та добре перемішати. М’ясну масу залишити за кімнатної температури на 15 хв.

    Крок 2

    На сковороді нагріти достатню кількість олії. Вологими руками формувати із маси овальні плоскі котлетки та порційно обсмажувати до золотистого кольору з обох боків (по 7-8 хв).

    Крок 3

    Для соусу огірок вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Кинзу промити, перебрати, обсушити та дрібно
    порубати. Огірок та кінзу підмішати в соус, додати сік лимона, сіль та перець на смак.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлетки з індички з горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *