Рецепт “Котлетки з індички з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г філе індички
❯ 150 г замороженого зеленого горошку
❯ 1 цибулина
❯ 100 г консервованої кукурудзи
❯ 2 яйця
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Для соусу:
❯ 200 г натурального йогурту
❯ 1 салатний огірок
❯ 1/2 пучка кінзи
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування котлеток з індички
Крок 1
М’ясо промити та подрібнити за допомогою блендера. Цибулину очистити та дрібно порубати. Цибулину, горошок та кукурудзу перемішати з рубаним м’ясом, вбити яйця, посолити, поперчити та добре перемішати. М’ясну масу залишити за кімнатної температури на 15 хв.
Крок 2
На сковороді нагріти достатню кількість олії. Вологими руками формувати із маси овальні плоскі котлетки та порційно обсмажувати до золотистого кольору з обох боків (по 7-8 хв).
Крок 3
Для соусу огірок вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Кинзу промити, перебрати, обсушити та дрібно
порубати. Огірок та кінзу підмішати в соус, додати сік лимона, сіль та перець на смак.