«Діаменю» рецепт “Котлети з риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
130 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг червонопірки або плотви
– 150 г м’якуші вівсяного хліба
– 1 велика цибулина
– 2 ст. нежирної сметани
– 1 яйце
– 3 ст. вівсяного борошна
– сіль на смак
– 2-3 ст. рослинної олії
Покрокове приготування котлет з риби
Крок 1
Річкову рибу чищу, відрізаю голови. Маленькі плавці та кісточки не видаляю, тільки великі, тому що вони легко перемелюються у м’ясорубці.
Крок 2
Пропускаю рибу через м’ясорубку разом із хлібом та цибулею. Все ретельно перемішую, вбиваю куряче яйце, додаю нежирну сметану, вівсяне борошно, солю. І знову перемішую.
Крок 3
Ложкою формую невеликі котлети. Сковороду з олією розігріваю і обсмажую котлети по 4-5 хвилин із двох сторін
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!