Перейти до вмісту
Головна » Котлети з риби

Котлети з риби

    Котлети з риби

    «Діаменю» рецепт “Котлети з риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    130 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг червонопірки або плотви
    – 150 г м’якуші вівсяного хліба
    – 1 велика цибулина
    – 2 ст. нежирної сметани
    – 1 яйце
    – 3 ст. вівсяного борошна
    – сіль на смак
    – 2-3 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування котлет з риби

    Крок 1

    Річкову рибу чищу, відрізаю голови. Маленькі плавці та кісточки не видаляю, тільки великі, тому що вони легко перемелюються у м’ясорубці.

    Крок 2

    Пропускаю рибу через м’ясорубку разом із хлібом та цибулею. Все ретельно перемішую, вбиваю куряче яйце, додаю нежирну сметану, вівсяне борошно, солю. І знову перемішую.

    Крок 3

    Ложкою формую невеликі котлети. Сковороду з олією розігріваю і обсмажую котлети по 4-5 хвилин із двох сторін

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з риби. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *