Перейти до вмісту
Головна » Крем-брюле з лемонграсом

Крем-брюле з лемонграсом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Крем-брюле з лемонграсом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН + 2 ГОДИНИ НА ОХОЛОДЖЕННЯ

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 мл молока
    ❯ 300 мл вершків (від 15%)
    ❯ 8 жовтків
    ❯ 2 стебла лемонграсу
    ❯ 100 г цукру + 8 ст. л. для посипання

    Покроковий процес приготування крем-брюле

    Крок 1

    Стебла лемонграсу очистити та нарізати. У каструлі молоко із вершками довести до кипіння, зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 15 хв.

    Крок 2

    Жовтки розтерти зі 100 г цукру добіла. Духовку нагріти до 130°, на нижній рівень поставити глибоку форму на 1/2 наповнену гарячою водою.

    Крок 3

    Молочно-вершкову суміш з лемонграсом пюрувати, збити та процідити. Додати в суміш жовтки з цукром,
    перемішати та розлити по порційних креманках. Креманки поставити у форму з водою та запікати десерт на водяній
    лазні 35 хв. Крему дати охолонути ок. 2 ч. Посипати цукром крем і поставити під гриль духовки на кілька хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крем-брюле з лемонграсом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *