Перейти до вмісту
Головна » Крокети картопляні з сиром

Крокети картопляні з сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Крокети картопляні з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–6 ПОРЦІЙ
    ❯ 500 г готового картопляного пюре
    ❯ 125 г тертого сиру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 120 г борошна
    ❯ 150 г вареної шинки
    ❯ 1/4 стручка солодкого перцю
    ❯ 100 г панірувальних сухарів
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування крокетів

    Крок 1

    Часник очистити та потовкти з щіпкою солі. У глибокій мисці картопля розім’яти з 1 яйцем, 60 г борошна і сиром, додати часник із сіллю, поперчити.

    Крок 2

    Шинку та солодкий перець нарізати дрібними кубиками та підмішати у картопляну масу. Вологими руками сформувати з картопляної маси невеликі кульки.

    Крок 3

    Яйце, що залишилося, розбовтати вилкою. Борошно (60 г) та сухарі насипати рівним шаром у плоскі тарілки.
    Крокети обваляти в борошні, вмочити у яйце і густо запанувати у сухарях.

    Крок 4

    На сковороді нагріти достатню кількість рослинної олії та обсмажувати крокети до золотистого кольори з усіх боків. Подати гарячими з йогуртовим чи сметанним соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крокети картопляні з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *