Перейти до вмісту
Головна » Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 50 г полентів швидкого приготування
    ❯ 100 г кукурудзяного борошна
    ❯ 100 г пшеничного борошна
    ❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1/4 цукіні
    ❯ 100 г фети
    ❯ жир для змащування форм
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування капкейків з фетою та овочами

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Форми змастити жиром.

    Крок 2

    Фету, солодкий перець без насіння та очищений цукіні нарізати дрібними кубиками.

    Крок 3

    У мисці обидва види борошна перемішати з полентою та розпушувачем, додати овочі, злегка посолити. Яйця розбовтати з молоком та оливковою олією та, вливаючи до борошняної суміші, вимісити тісто. Додати в тісто фету, швидко перемішати та розкласти по формах, наповнивши їх на 2/3. Випікати 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *