Рецепт “Курка по-східному з медом та імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 1 курка (прибл. 1,5 кг)
❯ 3 білки
❯ 20 г крохмалю
❯ 2 ст. кунжуту
❯ 2 ч.л. порошку каррі
❯ 100 мл рослинної олії
❯ корінь імбиру прибл. 3 см
❯ 3 зубки часнику
❯ 100 г меду
❯ 100 мл соєвого соусу
❯ сік 1 лимона
Покроковий процес приготування курки з медом та імбиром
Крок 1
Курку нарізати порційними шматками. Білки збити з крохмалем і каррі, додати кунжут та приготовленою сумішшю обмазати шматки птиці. Підготовлену птицю обсмажити на гарячому маслі до золотистого кольору та перекласти у форму.
Крок 2
Для соусу імбир очистити та натерти. Часник очистити, стовкти у ступці та перемішати з імбиром, медом та соєвим соусом.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Птах у формі полити соусом, накрити фольгою та запікати 20 хв. Збризкати птаха соком лимона і запікати ще 10 хв. Подати з відвареним рисом.