Перейти до вмісту
Головна » Курка по-східному з медом та імбиром

Курка по-східному з медом та імбиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курка по-східному з медом та імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 1 курка (прибл. 1,5 кг)
    ❯ 3 білки
    ❯ 20 г крохмалю
    ❯ 2 ст. кунжуту
    ❯ 2 ч.л. порошку каррі
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ корінь імбиру прибл. 3 см
    ❯ 3 зубки часнику
    ❯ 100 г меду
    ❯ 100 мл соєвого соусу
    ❯ сік 1 лимона

    Покроковий процес приготування курки з медом та імбиром

    Крок 1

    Курку нарізати порційними шматками. Білки збити з крохмалем і каррі, додати кунжут та приготовленою сумішшю обмазати шматки птиці. Підготовлену птицю обсмажити на гарячому маслі до золотистого кольору та перекласти у форму.

    Крок 2

    Для соусу імбир очистити та натерти. Часник очистити, стовкти у ступці та перемішати з імбиром, медом та соєвим соусом.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Птах у формі полити соусом, накрити фольгою та запікати 20 хв. Збризкати птаха соком лимона і запікати ще 10 хв. Подати з відвареним рисом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати готується Курка по-східному з медом та імбиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *