Перейти до вмісту
Головна » Куряче філе з баклажанами

Куряче філе з баклажанами

    Куряче філе з баклажанами

    «Діаменю» рецепт “Куряче філе з баклажанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    89 ккал

    Інгредієнти

    – 2 курячих філе
    – 2 баклажани
    – 3 томати
    – 1 ст. рослинної олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування курячого філе

    Крок 1

    Баклажани мою і нарізаю кубиками. Куряче філе промиваю і також нарізаю кубиками. Розігріваю сковороду з олією, викладаю куряче філе і трохи обсмажую на середньому вогні близько п’яти хвилин.

    Крок 2

    Томати нарізаю невеликими часточками. Викладаю в сковороду до курки баклажани та томати.

    Крок 3

    Тушу близько 5 хвилин, овочі повинні пустити сік. Вливаю у сковороду 0,5 ст. води, солі. Накриваю кришкою
    і тушку овочі з куркою на малому вогні близько 30 хвилин до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Куряче філе з баклажанами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *