«Діаменю» рецепт “Куряче філе з баклажанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
89 ккал
Інгредієнти
– 2 курячих філе
– 2 баклажани
– 3 томати
– 1 ст. рослинної олії
– сіль на смак
Покрокове приготування курячого філе
Крок 1
Баклажани мою і нарізаю кубиками. Куряче філе промиваю і також нарізаю кубиками. Розігріваю сковороду з олією, викладаю куряче філе і трохи обсмажую на середньому вогні близько п’яти хвилин.
Крок 2
Томати нарізаю невеликими часточками. Викладаю в сковороду до курки баклажани та томати.
Крок 3
Тушу близько 5 хвилин, овочі повинні пустити сік. Вливаю у сковороду 0,5 ст. води, солі. Накриваю кришкою
і тушку овочі з куркою на малому вогні близько 30 хвилин до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!