Перейти до вмісту
Головна » Курячі котлети з духовки

Курячі котлети з духовки

    Курячі котлети з духовки

    «Діаменю» рецепт “Курячі котлети з духовки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    194 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячого філе
    – білок одного яйця
    – 30 г вівсяних пластівців швидкого приготування
    – 80 г цибулі
    – 15 мл рослинної олії
    – сіль на смак

    Покрокове приготування курячих котлет

    Крок 1

    Філе нарізаю середніми шматочками. Цибулю нарізаю середніми шматочками. Курку та цибулю подрібнюю у блендері.

    Крок 2

    Яєчний білок відокремлюю від жовтка і додаю у фарш. Туди ж всипаю вівсяні пластівці та сіль. З фаршу формую невеликі котлети. Викладаю котлети на змащене рослинною олією деко.

    Крок 3

    Запікаю близько 20 хвилин. Коли при проколюванні вилкою виділятиметься прозорий сік, дістаю з духовки та подаю до столу.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі котлети з духовки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *