«Діаменю» рецепт “Лагман із куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,3 ХО
258 ккал
Інгредієнти
– 700 г курячого філе
– 2 цибулини
– 1 помідор
– 1 морква
– 0,5 болгарського перцю
– 2 ст. томатної пасти
– 200 г локшини із твердих сортів пшениці
– 2 ст. оливкової олії
– перець і сіль – на смак
Покрокове приготування лагману із куркою
Крок 1
Філе мою, нарізаю шматочками та обсмажую на розігрітій олії протягом 10 хвилин.
Крок 2
Цибуля нарізаю півкільцями та додаю до курки. Обсмажую протягом 10 хвилин.
Крок 3
Моркву нарізаю кубиками та відправляю до м’яса та цибулі. Тушу 5 хвилин
Крок 4
Помідор без шкірки та перець нарізаю кубиками, додаю до м’яса з овочами. Також додаю томатну пасту, перець, сіль. Перемішую та тушу під кришкою 15 хвилин. Відварюю макарони та перемішую з куркою та овочами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!