Перейти до вмісту
Головна » Лагман із куркою

Лагман із куркою

    Лагман із куркою

    «Діаменю» рецепт “Лагман із куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,3 ХО
    258 ккал

    Інгредієнти

    – 700 г курячого філе
    – 2 цибулини
    – 1 помідор
    – 1 морква
    – 0,5 болгарського перцю
    – 2 ст. томатної пасти
    – 200 г локшини із твердих сортів пшениці
    – 2 ст. оливкової олії
    – перець і сіль – на смак

    Покрокове приготування лагману із куркою

    Крок 1

    Філе мою, нарізаю шматочками та обсмажую на розігрітій олії протягом 10 хвилин.

    Крок 2

    Цибуля нарізаю півкільцями та додаю до курки. Обсмажую протягом 10 хвилин.

    Крок 3

    Моркву нарізаю кубиками та відправляю до м’яса та цибулі. Тушу 5 хвилин

    Крок 4

    Помідор без шкірки та перець нарізаю кубиками, додаю до м’яса з овочами. Також додаю томатну пасту, перець, сіль. Перемішую та тушу під кришкою 15 хвилин. Відварюю макарони та перемішую з куркою та овочами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лагман із куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *