Рецепт “Ледачий штрудель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 6 г білків,
11 г жирів, 71 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 тонкий лаваш
❯ 100 г вершкового масла
❯ 4 яблука
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 100 г родзинок
❯ мелена кориця
❯ 3 ст. л. цукру
❯ цукрова пудра для посипання
Покроковий процес приготування штруделу
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Яблука вимити, обсушити, серцевину видалити, м’якуш нарізати кубиками та збризкати
соком лимона. Додати родзинки, цукор, мелену корицю та перемішати.
Крок 2
Олію розтопити та 1/2 олії змастити лаваш. Викласти на нього рівним шаром яблучну начинку та згорнути в рулет
Крок 3
Деко змастити невеликою кількістю олії, перекласти на нього виріб і змастити маслом, що залишилося. Випікати штрудель у духовці 10 хв. Охолоджений штрудель посипати цукровою пудрою і розрізати на порційні шматки. За бажанням прикрасити десерт свіжими листочками м’яти та доповнити збитими вершками.