Перейти до вмісту
Головна » Ледачий штрудель

Ледачий штрудель

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ледачий штрудель” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 6 г білків,
    11 г жирів, 71 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 тонкий лаваш
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 4 яблука
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 100 г родзинок
    ❯ мелена кориця
    ❯ 3 ст. л. цукру
    ❯ цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування штруделу

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Яблука вимити, обсушити, серцевину видалити, м’якуш нарізати кубиками та збризкати
    соком лимона. Додати родзинки, цукор, мелену корицю та перемішати.

    Крок 2

    Олію розтопити та 1/2 олії змастити лаваш. Викласти на нього рівним шаром яблучну начинку та згорнути в рулет

    Крок 3

    Деко змастити невеликою кількістю олії, перекласти на нього виріб і змастити маслом, що залишилося. Випікати штрудель у духовці 10 хв. Охолоджений штрудель посипати цукровою пудрою і розрізати на порційні шматки. За бажанням прикрасити десерт свіжими листочками м’яти та доповнити збитими вершками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ледачий штрудель. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *