Перейти до вмісту
Головна » Локшина з тефтелями

Локшина з тефтелями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Локшина з тефтелями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 250 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 4 гілочки петрушки
    ❯ 400 г рубаного м’яса
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 великі помідори
    ❯ 300 г локшини
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 80 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування локшини з тефтелями

    Крок 1

    Цибулю з часником очистити, порубати. Листочки петрушки обірвати, вимити та дрібно нарізати.

    Крок 2

    Половину цибулі та часнику перемішати з м’ясом, посолити та поперчити. Сформувати кульки та прибрати в холод.

    Крок 3

    Моркву очистити та натерти на середній тертці. Помідори порізати кубиками. Локшину опустити в киплячу підсолену воду та варити 10 хв.

    Крок 4

    У сковороді на 1 ст. л. олії підрум’янити моркву з цибулею та часником. Додати помідори, посолити, поперчити та тушити 10 хв. Тефтелі обсмажити на маслі, що залишилася. Додати локшину, тушковані овочі та тримати на вогні 5 хв. Посипати сиром.

    Сьогодні ми дізналися як готується Локшина з тефтелями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *