«Діаменю» рецепт “Мариновані гливи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
24 ккал
Інгредієнти
– 400 г глив
– 1 л води
– 2,5 ст. солі
– 1 солодкий перець і цибулина
– пучок кропу
– 2 зубчики часнику
– 50 мл рослинної олії
– 35 мл оцту
– 0,5 ст. солі
– підсолоджувач на смак
Покрокове приготування маринованих глив
Крок 1
Гриби гливи перебираю, великі нарізаю. Заливаю водою, додаю сіль. Ставлю на вогонь, даю закипіти та варити після закипання 10 хвилин. Відкидаю гливи на друшляк.
Крок 2
Ріпчасту цибулю очищаю і нарізаю півкільцями, кріп та часник подрібнюю. Вливаю масло, оцет, всипаю сіль, трохи підсолоджувача, додаю солодкий нарізаний соломкою перець.
Крок 3
Перемішую з грибами, викладаю в півторалітрову банку, закриваю поліетиленовою кришкою. Ставлю в холодильник на пів години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!