Перейти до вмісту
Головна » Мінестроне з цукіні та зеленим горошком

Мінестроне з цукіні та зеленим горошком

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мінестроне з цукіні та зеленим горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 черешки селери
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 помідори
    ❯ 1 товста скибочка копченого сала
    ❯ 2 невеликі цукіні
    ❯ 1 рубаний зубок часнику
    ❯ 1 рубана цибулина
    ❯ 200 г квасолі (попередньо замочити)
    ❯ 100 г свіжомороженого зеленого горошку
    ❯ 100 г короткої пасти
    ❯ 1 гілочка чебрецю
    ❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 30 г тертого пармезану
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мінестроне

    Крок 1

    Квасолю промити холодною водою. Картоплю та моркву очистити, все овочі вимити та обсушити. На помідорах зробити хрестоподібні надрізи та, обдавши плоди окропом, очистити їх від шкірки. Всі овочі нарізати невеликими кубиками.

    Крок 2

    Сало нарізати брусочками та обсмажувати у глибокому сотейнику на маслі, поки з нього не витопиться жир. Закласти цибулю, часник та готувати до прозорості цибулі. Додати моркву, селеру, картоплю і квасолю, покласти чебрець, посолити, поперчити та обсмажити на сильному вогню. Покласти горошок та влити стільки води, щоб вона доходила до краю посуду, довести до кипіння та варити 20 хв. Покласти цукіні, помідори та варити 10 хв.

    Крок 3

    Всипати пасту та варити до готовності. Готовий суп розлити по порційним тарілкам. Посипати пармезаном та рубаним базиліком.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мінестроне з цукіні та зеленим горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *