Перейти до вмісту
Головна » Морквяні капкейки

Морквяні капкейки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морквяні капкейки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 750 ккал, 11 г білків,
    50 г жирів, 64 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 шт.:
    ❯ 200 г моркви
    ❯ 2 яйця
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ 120 г борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 80 г мелених волоських горіхів
    ❯ 1/4 ч. л. меленої кориці
    Для прикрас:
    ❯ 200 г кондитерської мастики
    ❯ по кілька крапель червоного та зеленого харчових барвників
    ❯ 250 мл жирних вершків
    ❯ 1/2 ст. л. цукрової пудри

    Покроковий процес приготування морквяних капкейків

    Крок 1

    Моркву очистити та натерти на дрібній тертці. Яйця збити у пишну масу із цукром. По столовій ложці влити, помішуючи, масло. Борошно просіяти та з’єднати з сіллю та розпушувачем. Всипати в яєчно-олійну масу і перемішати. Додати в тісто терту моркву, корицю та горіхи, перемішати.

    Крок 2

    У поглиблення форми для кексів вставити шість паперових форм. Розподілити за формами тісто і випікати прибл. 20 хв при 175 °. Перевірити готовність кексів, проткнувши їх дерев’яною шпажкою: тісто не повинно до неї прилипати.

    Крок 3

    У половину мастики додати червоний, а в іншу половину зелений барвник вимісити. Скачати з мастики джгути, звити “гніздечки” і прикрасити ними кекси, що охолонули. Вершки збити міксером із цукровою пудрою та за допомогою кондитерського мішка із зіркоподібною насадкою наповнити “гніздечки” кремом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяні капкейки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *