Перейти до вмісту
Головна » Морквяний торт з лісовими горіхами

Морквяний торт з лісовими горіхами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Морквяний торт з лісовими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    Для основи:
    ❯ 340 г борошна
    ❯ 1,5 ч. л. кориці
    ❯ 1 ч. л. меленого мускатного горіха
    ❯ 1 пакетик розпушувача для тесту
    ❯ 400 г цукру
    ❯ 1 ч. л. тертої цедри апельсина
    ❯ 245 мл рослинної олії
    ❯ 4 яйця
    ❯ 275 г тертої моркви
    ❯ жменя рубаних лісових горіхів
    ❯ сіль
    ❯ жир для змащування форми
    Для крему:
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 100 г цукрової пудри
    ❯ 300 г сирного сиру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру

    Покроковий процес приготування морквяного торту

    Крок 1

    Борошно перемішати з корицею, розпушувачем та мускатним горіхом, додати щіпку солі та цедру. За допомогою міксера збити масло з цукром і по одному ввести в масу яйця. Підмішати суху суміш.

    Крок 2

    Моркву дуже добре віджати на друшляку, закласти в тісто і добре перемішати. Підмішати горіхи.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Форму для випікання змастити жиром і влити у неї тісто. Випікати морквяний бісквіт бл. 25 хв. Готовність перевірити, проткнувши бісквіт дерев’яною шпажкою: якщо вона суха, виріб готовий. Дати бісквіту
    охолонути у формі 5 хв і перекласти його на кондитерські грати.

    Крок 4

    Вершкове масло розм’якшити та за допомогою міксера збити в пишну масу, додавши сирний сир, цукрову пудру та ванільний цукор.

    Крок 5

    Готовий бісквіт розрізати вздовж навпіл і підрівняти, зберегти обрізки та розтерти в крихту. Зібрати торт, промазавши коржі кремом. Обмазати кремом верх та боки торта, боки присипати крихтою. За бажання прикрасити торт цукровим декором.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяний торт з лісовими горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *