Перейти до вмісту
Головна » Морозиво з авокадо

Морозиво з авокадо

    Морозиво з авокадо

    «Діаменю» рецепт “Морозиво з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    217 ккал

    Інгредієнти

    – 2 апельсина
    – 2 авокадо
    – 2 ст. стевіозиду (замінник цукру)
    – 2 ст. какао-бобів (шматочки)
    – 4 ст. порошку какао

    Покрокове приготування морозива з авокадо

    Крок 1

    Натираю на тертці цедру одного апельсина, додаю сік ще 2-х апельсинів. Авокадо очищаю, дістаю кісточку та нарізаю шматочками.

    Крок 2

    У блендер поміщаю авокадо, сік апельсина, стевіозид та какао-порошок. Доводжу суміш до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Масу перекладаю в креманку, прикрашаю шматочками какао-бобів та апельсинової цедрою.Ставлю в морозильну камеру на 45 хвилин. Прикрашаю ягодами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво з авокадо. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *