Перейти до вмісту
Головна » Морозиво з сиру

Морозиво з сиру

    Морозиво з сиру

    «Діаменю» рецепт “Морозиво з сиру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    114 ккал

    Інгредієнти

    – 130 г м’якого сиру низької жирності
    – 0,5 ст. молока
    – 2 яйця
    – порошок стевії (на смак)
    – 0,5 ст. ваніліну

    Покрокове приготування морозива з сиру

    Крок 1

    Білки відокремлюю від жовтків та охолоджую в холодильнику близько 30 хвилин, збиваю міксером до стану тугої піни. А жовтки злегка збиваю вилкою. Сир змішую з молоком, додаю порошок стевії (на смак) та ванілін.

    Крок 2

    Білкову піну акуратно вводжу у сирну масу та повільно перемішую. Потім також обережно вводжу жовтки. Виливаю у форму і ставлю в морозилку на 8:00.

    Крок 3

    Щогодини перемішую до повного застигання. Накладаю в креманки, формуючи кульки. Посипаю тертим гірким шоколадом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво з сиру. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *