Перейти до вмісту
Головна » М’ясний салат зі шпинатом

М’ясний салат зі шпинатом

    М'ясний салат зі шпинатом

    «Діаменю» рецепт “М’ясний салат зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    95 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г відвареного курячого філе
    – 1 яблуко
    – 1 авокадо
    – 1 пучок крес-салату
    – 1 пучок шпинату
    – 1 свіжий огірок
    – 2 ч. л. лимонного соку
    – 1 ст. оливкової олії
    – 4 ст. йогурт

    Покрокове приготування м’ясного салату

    Крок 1

    Куряче м’ясо дрібно нарізаю. Свіжий огірок очищаю від шкірки, нарізаю соломкою. Яблуко очищаю і нарізаю також соломкою. Збризкую лимонним соком, щоб не потемніло. Все перемішую в салатнику.

    Крок 2

    Крес-салат та подрібнені листя шпинату змішую. З’єдную оливкове олію та лимонний сік і цим соусом заправляю суміш зелених.

    Крок 3

    Змішую обидві частини салату та заправляю нежирним йогуртом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний салат зі шпинатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *