«Діаменю» рецепт “М’ясний салат зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
95 ккал
Інгредієнти
– 300 г відвареного курячого філе
– 1 яблуко
– 1 авокадо
– 1 пучок крес-салату
– 1 пучок шпинату
– 1 свіжий огірок
– 2 ч. л. лимонного соку
– 1 ст. оливкової олії
– 4 ст. йогурт
Покрокове приготування м’ясного салату
Крок 1
Куряче м’ясо дрібно нарізаю. Свіжий огірок очищаю від шкірки, нарізаю соломкою. Яблуко очищаю і нарізаю також соломкою. Збризкую лимонним соком, щоб не потемніло. Все перемішую в салатнику.
Крок 2
Крес-салат та подрібнені листя шпинату змішую. З’єдную оливкове олію та лимонний сік і цим соусом заправляю суміш зелених.
Крок 3
Змішую обидві частини салату та заправляю нежирним йогуртом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!