«Діаменю» рецепт “Напій з аличі та вишні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
32 ккал
Інгредієнти
– 250 г аличі
– жменя ягід вишні
– 2,5 л води
– цукрозамінник – на смак
Покроковий процес приготування напою з аличі та вишні
Крок 1
Червону аличу та вишню промиваю в друшляку. Кісточки з плодів не видаляю. Промиті плоди перекладаю в каструлю.
Крок 2
Заливаю вишню та аличу необхідною кількістю води. Каструлю ставлю на вогонь. Після закипання проварюю
плоди хвилин 10-15.
Крок 3
Як тільки ягоди та алича почнуть розварюватися, додаю цукрозамінник. Проварю компот ще п’ять хвилин. Перед подачею охолоджую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!